Přeskočit na hlavní obsah

Co je podstatou ketogenní diety?

Na ketogenní dietě jíte hodně tučných jídel a vyloučíte všechna škrobová jídla a sladkosti. 60–70 % všech kalorií by mělo pocházet z tuku, 20–30 % z bílkovin a pouze 10 % ze sacharidů.

Hondrostrong - gel proti bolesti kloubů





U starších lidí jsou společné problémy vnímány jako jeden ze současných faktorů stárnutí.

Bolest kolen, závislost na počasí, nepříjemné křupání a omezená pohyblivost mohou vážně ovlivnit celkové zdraví. Tyto příznaky navíc naznačují probíhající degenerativní změny a destrukci chrupavky. Pokud na to neodpovíte včas, může se situace s každým dalším dnem výrazně zhoršovat. Zpravidla po několika měsících dochází k exacerbaci a je nutný chirurgický zákrok.

Jak se zbavit artritidy nebo osteochondrózy bez chirurgického zákroku? Na tuto otázku jsme požádali 10 lékařů, mezi nimiž byli známí chirurgové a neuropatologové. Téměř všichni odborníci jednomyslně přidělili Hondrostrong gel proti bolesti kloubů a tento produkt označili za nejlepší na trhu. Naši novináři se rozhodli dozvědět se více o tomto přírodním léčivu a provést podrobnou recenzi pro čtenáře.

Hondrostrong - popis, cena, koupit, objednat, dodání

Na základě informací, které jsme dokázali najít z otevřených zdrojů, Hondrostrong krém proti zánětu kloubů je přirozený rostlinný vzorec. Přípravek je účinný při prevenci a léčbě artritidy téměř v každém stadiu.

Hondrostrong popis:

Díky lokálnímu anestetickému účinku uvolňuje gel během 10 minut akutní příznaky bolesti kloubů, děložního hrdla a dolní části zad. Otok se postupně snižuje, nepříjemné příznaky vymizí a obnoví se pohyblivost kloubů. Jak však tvrdí výrobce, hlavními příznivými vlastnostmi krému je to, že je schopen opravit poškozenou tkáň. Složení produktu obsahuje unikátní složku - extrakci mušlí zelených rtů. Dozvěděli jsme se, o jaký druh látky jde a to se nám podařilo zjistit.

Zelené mušle jsou třídou měkkýšů, jejichž lokalitou je pobřeží Nového Zélandu a Rakouska. Po mnoho staletí byly mušle považovány za jedno ze základních potravin ve stravě místních domorodců Māori. Před několika lety vědci provedli rozsáhlé studie, jejichž účelem bylo identifikovat nejzranitelnější kategorie lidí na kloubní nemoci. Ukázalo se, že maorští domorodci mají nejnižší výskyt takových patologií, jako jsou artritida, osteochondróza, artróza a osteoartritida. Zachovávají si fyzickou aktivitu až do stáří. Zelené slávky byly tajemstvím tak dobrého zdraví. Obsahují vysokou koncentraci glykosaminoglykanů. To je jeden ze stavebních materiálů pro tvorbu mezibuněčné hmoty pojivové tkáně. Bylo tedy možné prokázat, že použití extraktů ze mušlí zelených v potravinářských přídatných látkách nebo kosmetice podporuje regeneraci zničené chrupavky a obnovení produkce synoviální tekutiny.

Hondrostrong pro léčbu artritidy navíc obsahuje komplex vitamínů a živin, které zlepšují stav kloubů a obnovují normální úroveň fyzické aktivity. V roce 2020 byly příznivé vlastnosti tohoto produktu oficiálně potvrzeny na základě výsledků laboratorních testů a testování v dobrovolnických skupinách. Více než 93% účastníků studie po použití gelu prokázalo výrazné snížení akutních příznaků artritidy a artrózy. Při dlouhodobém používání po dobu 2-3 měsíců byla tkáň chrupavky obnovena na 98% původního stavu.

Dobrou zprávou je možnost Hondrostrong koupit v České republice. Výrobce zahájil online dodávku v celé Evropské unii, a to i v naší zemi. Ale buďte opatrní a vyberte pouze originální produkt. Novináři naší redakční kanceláře zjistili, že v současné době existuje pouze jedna oficiální stránka, kde můžete Hondrostrong objednat. Nechali jsme odkaz na ni níže, takže využijte tuto příležitost právě teď.

Hlavní důvody, proč si lidé volí Hondrostrong Česká republika:

  • Omezuje bolest a zánět blokováním rizikových faktorů.
  • Účinný na revmatoidní artritidu v téměř jakékoli fázi.
  • Takové jedinečné prospěšné vlastnosti nejsou charakteristické pro tablety, prášky nebo jiné masti.
  • Obnovení mazání kloubů a synoviální tekutiny, aby nedošlo k relapsu.
  • Po 1-3 měsících gel pomůže obnovit postiženou chrupavku a chrání chrupavkovou desku před předčasným opotřebením při vysokém zatížení.
  • Pacienti berou na vědomí charakteristickou flexibilitu a pružnost kloubů.
  • Po ukončení léčby se můžete vrátit do plného aktivního života, sportovat a navždy zapomenout na svůj problém.
  • Včasné použití tohoto vzorce zamezuje chirurgické náhradě kloubů.

Proč se Hondrostrong lékárna neprodává? Vzhledem ke složitému procesu chytání mušlí zelených rtů a výrobních funkcí není možné rozšířit objemy prodeje tohoto gelu. K dnešnímu dni lékárnické řetězce dosud tento produkt neobdržely v plné výši. Ale už si můžete objednat Hondrostrong dodání a získat produkt za pár dní.

Důležité informace! U prvních 1000 kupujících bude Hondrostrong cena poloviční! Pospěšte si a objednejte si produkt dříve, než se zvýší cena.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Alkotox - lék na alkoholismus bez předpisu

Dnes na našem testu Alkotox lék na alkoholismus bez předpisu.

Dr.Derm - krém na lupénku

Psoriáza patří do skupiny chronických zánětlivých dermatologických onemocnění.

Wow Bust - krém na zvětšení prsou

Moderní možnosti vědy a medicíny nabízejí širokou škálu způsobů, jak vaše prsa posílit a vyjádřit.